Hoe werken wij?                                                                                                      Home

Alle boekjes zijn volledig maatwerk. Wij werken niet met standaard teksten of sjablonen maar ontwerpen een boekje zoals u deze graag wilt hebben.

De inventarisatie.
We maken een (telefonische) afspraak en doen een inventarisatie van uw wensen. De uitvoering, het aantal pagina's, de levertijd, het aantal boekjes en de samenstelling is belangrijk. Deze leggen we vast en zijn de basis van het boekje. Er worden tijdslijnen vastgesteld om alles soepel te laten verlopen.

Het ontwerp proces.
Er wordt een gazamenlijke map aangemaakt waarin standaard documenten zitten die u intern gebruikt om recepten of anekdoten te verzamelen en de opdracht voor de ontwerpen wordt uitgezet. Wij gaan het boekje ontwerpen, dit proces kunt u altijd online volgen. Op deze manier bent u volledig betrokken.

Het eindresultaat.
Nadat u akkoord heeft gegeven op de proeven gaan wij over tot de productie van de boekjes. U geeft de aantallen per locatie aan en wij zorgen voor de verspreiding. Het eindresultaat is dus een persoonlijk geschenk van en voor uw medewerkers geschikt voor vele gelegenheden.

.